Köszönet

Még nem merem elkiabálni, de úgy néz ki, lassan de biztosan rendeződnek a dolgok az utazással kapcsolatban. Vízum, repülőjegyek megvannak, és reméljük, a hétvége után a szükséges pénz is meglesz. Hihetetlenül sok ember támogatott és támogat minket, ki anyagilag,ki a munkájával, ki érzelmileg. Egy ilyen helyzet sokmindennel szembesíti az embert. Megtapasztalhatja a határtalan jóságot, de nem ritkán a közönyt vagy akár a rosszindulatot is. De bizton állíthatom, hogy van gondviselés, amely a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben is felcsillantja a reményt.
Vadidegen emberek hívnak fel, írnak levelet, és olyan energiával és lelkesedéssel vetik be magukat, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Ezt megtapasztalni kimondhatatlanul jó érzés, kívánom, hogy mindenkinek legyen része benne élete nehéz időszakaiban!
Lassan megérik az idő arra, hogy egy részletes köszönetnyilvánítást is közöljek. De ez egy hosszas munkát igényel, mert nem szeretnék senkit sem kifelejteni. Per pillanat egy nagy káosz az életünk. Nagyon remélem, a bostoni vizsgálat után kicsit megszusszanhatunk, mert néha már Ákos is rosszul viseli a rohanást. Akkor majd tiszta fejjel lehet összegezni az eddigieket.
Addig is hálás köszönet Mindenkinek, aki bármilyen módon is támogatott minket, és támogat a mai napig is!

4 megjegyzés:

Ági írta...

Kedves Ibolya,
most lattam a blogodat eloszor es meg vegig sem olvastam igazan, de irni akartam gyorsan. En itt elek az USA-ban, New York kornyeken. Kerlek ertesits, ha barmiben tudok nektek segiteni, akkor amikor itt vagytok. Vannak ismeroseim, osszekotteteseim is Bostonban es kornyeken.

Lilla írta...

Mi is gondoltunk Ratok ma az OTP bankban :) , ha kevessel is, de remelem, sok kicsi sokra megy.
Holnap Ertetek (is) imadkozunk Csiksomlyon.
L.

Lilla írta...

Amugy lattunk a Duna Tv riportjat, amiben benne voltatok. Szepen beszeltetek, igy meg tobb emberhez eljut a hir es a keres. Mikor hazajosztok (remelem akkor osszejon, h mehessetek), megkereshetitek a musort, bevaghatjatok a blogba is.
(Kar, h ott keves ideig mutattak a telefonszamotokat, meg a blog cimet nem is emlitettek, hogy az elerhetosegetek meglegyen mindenkinek akinek kell)
Minden jot, szoritunk :)
L.

BeaT. írta...

Kedves Ibolya, szerintem nem szükséges a részletes köszönetnyilvánítás. Aki szívből tette, és melletetek van, az névtelenül is ott van. Örvendünk, hogy segíthettünk, és fogunk a jövőben is! Meglátod minden jól lesz, s nem utolsó sorban, a dollárnak is megjön az esze:). Jó utat, és babusgassátok Ákost helyettem is:)))).

Megjegyzés küldése