Végre itthon

Csütörtök délután, egy újabb hosszú út után érkeztünk haza. Jó volt Bostonban, hiszen egy teljesen más világot ismerhettünk meg ott, de azért nagyon vártuk már, hogy újra az otthonunkban fekhessünk le.
Bár a lefekvéssel azóta is gondok vannak, hiszen mióta hazajöttünk, Ákos jóformán végigsírja (?), nem, inkább végigordítja az éjszakákat. Néha már arra gondolok, hogy valami baj van vele, de érdekes módon ez a titokzatos baj mindig csak lefekvéskor jön elő, nappal gyakorlatilag nem is létezik. Próbáltuk már ringatni, énekelni, csendben lenni, hintáztatni, langyos vizes borogatást, ínymaszírozást, fájdalomcsillapítót, de semmi nem működik   Olyankor nem akar aludni, nem akar ébren lenni, nem akarja, hogy letegyük, nem akarja, hogy felvegyük... Félúton alvás és ébrenlét között, csukott szemmel visítva sír órákig, majd ha sikerül elaludni, egy óra múlva ismét sír.
Remélem, lassan helyreáll a rend, mert enyhén szólva fárasztó ez az állapot. De azért örülünk, hogy itthon vagyunk.

3 megjegyzés:

Lilla írta...

Rokonaim, akik tobbszor tettek mar meg ezt az utat (ujvilag :) -europa), mindig beszamolnak arrol, hogy az idoeltoldashoz valo hozzaszokas mindig nehezebb mikor hazajonnek keletre, mint mikor visszamennek nyugatra. Nem biztos, hogy ez egy altalanos ervenyu szabaly, csak mint megfigyeles irom. Ha az unokakkal jottek, naluk az valt be, hogy minel elobb hozzaszoktassak a gyereket az itthoni nappali tevekenyseghez, azaz nappal nem nagyon hagytak aludni... :) Persze ez sokal egyszerubb egy 6 evessel, mint egy ev alatt.
Remelem turelemmel visszarazodik Akos is az itthoni kerekvagasba :)
Szivesen olvasnank par szot arrol, mit beszeltetek meg a mult heten az utolso orvosi vizit alkalmaval.
Udvozlunk itthon: L.

Unknown írta...

Szia, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek és újra itthon vagytok.Én is szeretném, ha leírnád, hogy akkor hogy maradtatok el az orvossal, illetve a protézissel kapcsolatosan mit beszéltetek meg.Várom hogy írjál, sziasztok.

Unknown írta...

Orvendek, hogy szerencsesen itthon vagytok, nagyon nehez visszallni felnotteknek is idoeltolodas miatt, nekem egy het kell altalaban.
Udvozlunk, Kati

Megjegyzés küldése