Vigyázz, kész, rajt...

Ma nagyon mozgalmas napunk van, de muszáj megosztanom a hírt Mindenkivel. Május 25-re kaptunk időpontot Bostonba, kivizsgálásra. Az este jött az értesítés e-mailben, és azóta nagy izgalomban vagyunk. Útlevelet, vízumot, repjegyet intézünk....szóval pörög az élet. :)

Délben nem volt időm többet írni, de most, hogy már este lett, és végre hazakerültünk mi is, szeretnék pontosítani egy kicsit. Most csak egy vizsgálatra megyünk ki Bostonba, ahol majd altatásban vizsgálják meg Ákos szemét, döntenek a kezelése felől  és megbeszélnénk a műtétet. Még várom a kórháztól a visszajelzést, hogy mindez mennyi időt venne fel, de gondolom, egy hét múlva már itthon lehetünk.
Nagyon kevés időnk van már az indulásig, de olyan sokat vártunk már erre az időpontra. Nem akarjuk halasztani. Majd csak lesz valahogy...

12 megjegyzés:

Spectator írta...

Gondolatban majd ott leszek én is.

szakadel írta...

Nagyon örülünk a jó hírnek! Hajrá!

T REKA írta...

SOK SZERENCSÉT KIVÁNOK!!!
VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA!!!

Balint (Szabo) Klara írta...

Nagyon sok sikert<minden rendben lesz!!!Nagyon szoritok!!!

Mary írta...

Örülök, hogy kaptatok időpontot! Drukkolok nektek!

Névtelen írta...

Véletlenül találtam Rátok. Gyönyörű Babátok van. Minden jót kívánok - minden sikerüljön a legszebb reményeitek szerint!

cemc írta...

Hajra! Sok szerencset!

Névtelen írta...

Nagyon orvendunk Nektek, hogy nekilendultek az esemenyek!
Szemcsepp legyen nalatok a kezicsomagban, mukonny sem art ha van (artificial tears) a szaraz levego miatt. Esetleg egy recept orvosi pecsettel, parafaval, azt igazolando hogy milyen gyogyszer van nalatok, milyen betegsegre s milyen gyakran kell kapja a gyerek.
Mikor szall fel es le a gep a nyomasvaltozas miatt a babaknal (de felnotteknel is) fulfajas elofordulhat: minel gyakrabban kell nyelni, hogy a kozepfulben levo nyomas kiegyenlitodjon a kinti nyomassal: babak szopjanak (cici vagy cumisuveg), felnotteknek rago vagy cukorka.
Puszilunk, szoritunk!
L.

Névtelen írta...

Sziasztok,
Nagyon megörültem ezen új hírnek. Szorítok nektek, hogy ez az első konkrét lépés Ákoska ügyében sikeres legyen. Ugyanakkor figyelmetekbe ajánlom a bostoni magyarok egyesületét (http://www.bostonhungarians.org/), ottartozkodásotok alatt a segítségetekre lehetnek.
Sz.Sz.

nilatakgyan írta...

Nagyon örülök nektek!
Sok szerencsét!

Lehel írta...

Szorítunk nektek :)

Névtelen írta...

Nagyon orulunk a fejlemenyeknek. A Jo Isten legyen veletek az uton. Valaki fennebb a szemcsepp taskaban valo elhozasat ajanlotta, azert mindenkeppen ellenorizzetek, hogy a kezicsomagokra vonatkozo torvenynek megfelelo ml/kobcentit ne haladja tul.
SIKERT! Olelunk

Megjegyzés küldése